top of page

Stem op jouw bad fantasie


Cleopatra deed het in ezelinnenmelk, Katja Schuurman in Baileys en Herman Brood in chocolademelk: Een bad nemen dat gevuld is met voedsel. Naast deze bekende lui zijn er meer mensen met dergelijke voedsel-fantasieën. Tijd voor de Wilde Boerin om op ontdekking te gaan en zelf te ervaren hoe het voelt om te baden in eten.

Geprikkeld door het idee - en de tropische temperaturen deze zomer - verken ik de mogelijkheden. Badderen doe ik immers graag. Heerlijk dat warme water, de gewichtloosheid en het verrimpelen van je huid. Ik ben benieuwd of dat anders voelt wanneer je bijvoorbeeld in een bad met appelmoes, macaroni of witte bonen in tomatensaus stapt. Schoon wordt je hier niet van, bedenkt deze Nostradamus. Ontspannen mogelijk wel. Maar geil? Ik ben benieuwd.

Food play

In mijn verkenning stuit ik op het fenomeen food play. Food play, in de seksuele betekenis van het begrip, wordt ook wel sitophilia genoemd. Sitophilia is ‘een bepaalde seksuele fetisj waar mensen opgewonden raken van het integreren van voedsel in erotische situaties’ [1] of het wordt ook wel ‘seksuele opwinding door voedsel’ [2] genoemd. Ik kan me van alles voorstellen bij de toepassing van etenswaren die een fallus-vorm hebben, maar ik lees ook meer over body-shots (het drinken of likken van een alcoholisch drankje van/uit een erogene zone van het lichaam) en de Japanse variant hierop; Wakamezaka.

Voor degenen (die net als ik) onder een steen gelegen hebben; Wakamezaka is naar verluid het drinken van een shot sake (een Japans alcoholisch drankje, ook wel rijstwijn genoemd) uit de driehoek tussen de benen van een vrouw. De naam van deze bezigheid is afgeleid van het schaamhaar in de sake, dat aan zacht zeewier (wakame) dat in zee drijft doet denken.

Bad fantasy

Oke, ik dwaal af. Terug naar mijn eigen bad fantasy. Ik merk dat ik het best wel lastig vind om het juiste product te kiezen. Kies ik voor m’n lievelingseten? Of een product dat juist goed is voor je huid? Na weken wikken en wegen twijfel ik nog uit 2 producten:

* Allereerst, haver: Enerzijds omdat ik dit product onlangs bij ons op de boerderij heb geoogst en hier zakken vol van heb staan, anderzijds omdat aan haver diverse voedingsstoffen worden toegeschreven die een positieve bijdrage leveren aan het libido.

*De tweede optie zijn pruimen: Als ode aan de vrucht waar ik tussen ben opgegroeid. Maar ook omdat de pruim vaak als synoniem voor de vagina wordt gebruikt.

Haver of pruimen?

En nu? Keuzestress! Vandaar mijn oproep om je stem uit te brengen op het product waar ik in zou moeten badderen:

Je kunt overigens tot 20 augustus a.s. stemmen door op de tekst A of B te klikken (niet de plaatjes). Daarna laat ik het bad vullen en pak ik m'n rubber eendje. Een ervaringsverslag volgt uiteraard.

Mocht je een andere guilty pleasure willen delen, houd ik me ook aanbevolen..

Over dit blog

De Wilde Boerin schrijft een blog voor mensen die net als zij, van lekker eten en vrijen houden. Op een ontdekkingsreis probeert ze erachter te komen welke invloed eten op seksuele gezondheid heeft. Hiervoor onderneemt ze allerlei experimenten en reist ze Nederland rond op zoek naar bijzondere verhalen en connaisseurs van de liefde. Haar ervaringen deelt ze tijdens lezingen, via workshops en in blogs.

Pic credits: Stupidgifs

RECENT POSTS

bottom of page