top of page

Heel Holland Plakt


Eindelijk. Recepten van taarten om met je blote billen in te zitten. Sploshing, je herinnert het misschien nog wel, het fenomeen wat is overgewaaid uit de States. Eerder heb ik in een artikel beschreven hoe ik zelf ervaarde wat het is om met m’n blote billen in een taart te zitten. Ik heb vooral gemerkt hoe lastig het proces van de juiste taart kiezen eigenlijk is. Er spelen allerlei praktische bezwaren op rond prijs, smaak en bereidingstijd. Vandaar dat ik de afgelopen periode bezig geweest ben met het bedenken en uitproberen van de lekkerste en fijnste splosh-taarten.

Ik heb overigens gemerkt dat ik niet de enige ben die met het thema sploshing bezig is. Op feestjes zie ik mensen in (neger)zoenen zitten. Ik woon discussies bij wat nu de beste taart is om je billen in te laten hangen. Het gebruik van harde stukjes, het juiste ‘krak-gevoel’ en de grootte van de taart passeren in deze gesprekken dan de revue. Ook heb ik de afgelopen periode reacties ontvangen van mensen die het nog best wel een beetje spannend vinden. Die net dat zetje in de rug nodig hebben. En dan heb je natuurlijk ook altijd lui zoals mijn vader die het gewoon een beetje pervers vinden.

Het onderwerp leeft. In mijn omgeving althans. En ik vind het dan ook superleuk om met recepten bezig te zijn die passen bij verschillende splosh-behoeften. Dus, voel jij je een budget-splosher-die-snel-van-bil-wil, dan heb ik voor jou een gemakkelijk recept. Vind je het best leuk om zelf iets te maken en herken jij je in de lekkerbek-splosher, dan past een monchoutaart goed. Pak je graag uit? Dan kun jij je lol op met het recept van de Schwarzwälder Kirschtorte. Ook voor de gevulde-billen-splosher, de expliciete-splosher en de no-waste-splosher is er wat wils. Als je denkt, ik wil m’n billen eigenlijk schoonhouden, dan heb ik zelfs voor jou een passende taart.

Geef hier jou favoriete recept door en ik vertel welk type splosher jij bent.

Over dit blog De Wilde Boerin schrijft een blog voor mensen die net als zij, van lekker eten en vrijen houden. Op een ontdekkingsreis probeert ze erachter te komen welke invloed eten op seksuele gezondheid heeft. Hiervoor onderneemt ze allerlei experimenten en reist ze Nederland rond op zoek naar bijzondere verhalen en connaisseurs van de liefde. Haar ervaringen deelt ze tijdens lezingen, via workshops en in blogs.

Fotografie: De Wilde Boerin, 2018

RECENT POSTS

bottom of page