top of page

De 5 meest ondeugende Valentijnacties


Het is vandaag Valentijn. Een feest voor de liefde en een feest van de commercie. Naast hotels, restaurants en cafés grijpen ook levensmiddelenbedrijven deze dag aan om de consument te verleiden. Bedrijven leggen in speciale Valentijn-campagnes het verband tussen eten, liefde & seks. De Wilde Boerin zet de 5 meest aansprekende voorbeelden uit de afgelopen jaren op een rij:

1. The Adult Meal van Burger King (2017)

2. Galaxy Chocolate Chase van Mars (2017)

3. De cheesylovenoten van Boursin (2015)

4. Valentine's Day Personalized Candies van M&M’s (2017)

5. Mrs Fields

Over dit blog

De Wilde Boerin schrijft een blog voor mensen die net als zij, van lekker eten en vrijen houden. Op haar ontdekkingsreis probeert ze erachter te komen wat de invloed van eten op seksuele gezondheid is. Dit blog is een persoonlijk reisverhaal waarin ze allerlei experimenten doet, experts interviewt en gerechten bereidt.

Pics: Burger King by PSFK

RECENT POSTS

bottom of page