top of page

Workshop: Startkit Yoni Steaming

maak zelf een yoni steam(kruk) van hout & stel je eigen kruidenmix samen

Leuk mens,

Ik wil je graag uitnodigen om je eigen yoni steam (stoomkruk) van hout te maken en je eigen kruidenmix samen te stellen. Als een liefdevol gebaar naar je vagina en baarmoeder toe. Als een uniek cadeau die bij jouw lijf en jouw thuis past.

 

Voor mijzelf helpt het yoni steaming/ vaginaal stomen om weer in m’n lichaam te dalen na een drukke periode en verbinding met m’n baarmoeder te maken. Ook helpt het stoombad om verlichting te geven bij spanning op m’n blaas en mezelf voor te bereiden op een nieuwe menstruatieperiode. Yoni steaming is een eeuwenoud reinigingsritueel. Iedere vrouw heeft zo haar eigen redenen om met yoni steaming aan de slag te (willen) gaan.

Wat ga je doen?

Over aan de slag gaan gesproken. Tijdens de workshop maak je in een werkplaats je eigen yoni steam van hout. Je kiest uit een aantal verschillende ontwerpen, een ontwerp naar keuze en maakt deze na (maar bent natuurlijk vrij om een eigen ontwerp te maken). Je zaagt houten planken op maat. Schuurt het hout af. Bevestig de verschillende onderdelen aan elkaar. En decoreert je zelf gemaakte yoni steam in een uniek exemplaar. In de ‘yoni steam productiehal’ (een hout- en meubelwerkplaats van Local Wood) is er professionele begeleiding bij gebruik van zaag-, schuur- en boormachines aanwezig. Net als werkkleding (overall en handschoenen) en veiligheidsmaterialen.

 

Naast deze fysieke timmeractiviteiten, is er tijdens de workshop ook aandacht voor de verschillende kruiden die je kunt gebruiken tijdens het stomen. Je stelt je lief-voor-je-baarmoeder-kruidenmix samen. Daarnaast delen we onderling ervaringen uit en zijn er drankjes en (vegetarische) hapjes aanwezig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat neem je mee naar huis?

Alle ingrediënten om thuis met yoni steaming te starten:

  • Je unieke en zelfgemaakte yoni steam (stoomkruk) van hout;

  • Een zakje met stoomkruiden (yoni steam mix);

  • Een Baarmoeder Dialogen dagboekje;

  • Vrouwenwijsheid: Tips van andere vrouwen waarom en hoe ze (willen) stomen.

 

Voor wie?

Deze workshop is voor iedereen die met vaginaal stomen/ yoni steaming bekend is. Misschien omdat je jezelf in dit reinigingsritueel verdiept hebt. Mogelijk pas je dit al toe in je (dagelijks) leven. 

 

Wat zijn de kosten?

De kosten voor de workshop bedragen € 85,- per persoon.

Dit is een all-in prijs (dus inclusief materialen, gebruik werkplaats en professionele begeleiding, stoomkruk- en -kruiden, drankjes en lunch).

 

 

 

 

Praktische informatie

  • Datum:  zaterdag 20 april 2024

  • Tijdstip: 12:00 tot 18:00.

  • Adres: Hoeve Aldenhof, Bleijenbeek 12 in Afferden (L)

  • Er is ruimte voor 4-7 personen.

  • De workshop wordt in het Nederlands gehouden.

 

Over de locatie

De workshop wordt gehouden op Hoeve Aldenhof op Landgoed Bleijenbeek, tevens mijn thuisbasis als initiatiefnemer van de Wilde Boerin.

 

De Wilde Boerin

De Wilde Boerin zet zich in voor een goede seksuele gezondheid. De workshop komt voort uit mijn persoonlijke zoektocht hoe ik een positieve relatie met mijn eigen baarmoeder kan opbouwen. Eerder ontwikkelde ik hiervoor een dagboekje en de workshop Baarmoeder Dialogen. Nu heel specifiek deze workshop, om thuis zelf aan de slag te gaan en een unieke yoni steam (stoomkruk) met kruidenmix voor jezelf te maken.

Heb je interesse of wil je meer over de workshop weten, neem dan contact met me op via: 

linette@dewildeboerin.nl / 06 2702 6075.

 

*Annuleringsbeleid

Als je niet kunt komen en je laat het ons 5 of meer dagen van tevoren weten, krijg je je geld terug. Mocht dit minder dan 5 dagen voor het evenement zijn, kun je je ticket verplaatsen naar een andere dag.

 

Bij onze workshops houden we rekening met de landelijke corona voorschriften en adviezen.

bottom of page