osama-muslih-UOhU0xXbGcU-unsplash.jpg

Feest der zintuigen

Vier het leven tijdens een Graan Voelerij!

Op zaterdag 24 juli a.s. organiseert de Wilde Boerin een Graan Voelerij. Een Voelerij is een zintuiglijke reis langs een zinnenprikkelend product zoals graan. Je kunt verschillende soorten graan voelen, ruiken, horen, proeven en zien in een reeks van uiteenlopende ervaringen. Met als doel om erachter te komen of verleidelijk eten kan bijdragen om uit je hoofd en in je lijf te raken. 

 

Je bent van harte welkom op de graanboerderij in Afferden (Noord-Limburg), waar maar liefst acht verschillende installaties worden gepresenteerd: Je kunt een havermelkbad nemen, naar een wuivend gerstveld kijken, in het stro kroelen, nieuwe smaken ontdekken en aan graan meditatie doen. 

Zaterdag 24 juli 2021

14:00 - 17:00 

Bleijenbeek 12 in Afferden (N-L)

€ 35,- per persoon (incl. 5 hapjes / drankjes)

Parkeren is gratis

 

Zin om op avontuur te gaan? 

Bestel hier je ticket voor de graan-voelerij!

(Er is plaats voor maximaal 30 personen.)

Partners

De Graan Voelerij wordt georganiseerd in samenwerking met gemengd landbouwbedrijf Megens, Stichting tot Behoud van Oude Graangewassen, de HaverRepubliek en food artist Ilja Gerrits.

​​

Wil je weten hoe de vorige Voelerij verliep?

Vorig jaar organiseerden we een Pompoen Voelerij op de pompoenkwekerij van Chris en Laura Poelen uit Groesbeek, waar levenslustige lui werden verrast en ondergedompeld in een heus pompoen-paradijs. Lees hier het artikel dat in Landleven verscheen.

Covid-19
We gaan er vanuit dat de Graan Voelerij doorgaat. Uiteraard zijn we afhankelijk van de richtlijnen gegeven door het RIVM. Vanuit de overheid is er een evenementenplan opgesteld om te testen hoe evenementen veilig en verantwoord georganiseerd kunnen worden. Dit proces houden wij nauwlettend in de gaten. Ook tijdens het evenement zal de veiligheid van jou als gast vooropstaan. Wij houden je op de hoogte en kijken positief vooruit!

photo-1507909519197-3074fdc449db.jpg