top of page

Pumpkin Sensation

interactief, tastbaar & multi-zintuiglijk

In een wereld waarin we vooral cognitief worden uitgedaagd, verliezen we het contact met ons lichaam. We zitten in ons hoofd en hebben geen idee wat ons lijf ons vertelt. Hoe fijn zou het zijn om goed te kunnen voelen? Om (meer) plezier te beleven aan alles wat je ruikt, voelt, hoort, proeft en ziet?  

 

Pumpkin Sensation omvat installaties die elk een ander zintuig prikkelen. Zo nodigen we uit om mee te doen aan een of alle ervaringen. Ruik de intieme delen van een pompoen, wandel op bloten voeten door een pittenbad, raak de verschillende pompoentexturen aan, vlij neer in een bed gevuld met pompoenen, luister naar pure pompoenpoëzie of zit met je billen in een pompoentaart.

 

Uiteindelijk creëren we een andere context, met alledaagse producten. Een zintuigelijke speeltuin die het ondeugende in onszelf opwekt en de sensualiteit vergroot. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iets voor jou?

De installaties van Pumpkin Sensation kunnen zowel buiten in de natuur als binnen in publieke ruimten worden opgesteld (zoals in een schouwburg tijdens het Creativity World Forum 2019, gedurende de Dutch Design Week). In wisselende samenstelling en als expositie, event of workshop. De zintuigelijke speeltuin is in principe met ieder product te realiseren. Zo hebben we naast pompoenen ook installaties met asperges, kersen en graan opgebouwd.

 

Het werk van de Wilde Boerin is interactief, tastbaar en multi-zintuigelijk.

Er wordt met verse producten gewerkt die geconsumeerd en/of hergebruikt worden. 

 

Wil je meer weten wat Pumpkin Sensation voor jouw bezoekers, gasten of relaties kan betekenen?

 

Neem contact op via 

linette@dewildeboerin.nl of +31 (0)6 2702 6075.

bottom of page