Hallo leuk mens!


Welkom op dit blog over lustopwekkend eten. Net als jij houd ik van lekker eten en van vrijen. Al enige tijd vraag ik me af of er een verband tussen beide bestaat? Tijdens een experiment om een week lang een 'afrodiserend dieet' te volgen, heb ik de positieve uitwerking hiervan ervaren. Dit dieet stelde ik zelf samen op basis van beschikbare informatie over lustopwekkende producten. Ik hield iedere dag bij wat ik at en welke uitwerking dit had op mijn seksuele verlangens. De producten die ik destijds gebruikte, zijn vandaag de dag een vast onderdeel van mijn boodschappenmandje geworden.

Inmiddels weet ik dat er vele boeken over natuurlijke verleiders of afrodisiaca uit de natuur geschreven zijn. Ik heb honger naar meer en ben benieuwd wat er vanuit onverwachte vakgebieden over het onderwerp bekend is. Wat zegt bijvoorbeeld een seksuoloog, voedingsdeskundige, voormalig sekswerker, kruidengeneeskundige en chef-kok over de relatie tussen voedsel en seks? In mijn ontdekkingsreis spreek ik hen en deel ik graag hun visie over dit onderwerp. Ook tref je op dit blog diverse lustopwekkende gerechten en praktische tips aan zodat je zelf aan de slag kunt gaan.

Dit blog is voor iedereen die waarde hecht aan een goede, seksuele gezondheid.

Veel liefs,

De Wilde Boerin

p.s. Vind je het leuk om op de hoogte te worden gehouden van nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onder aan deze site.

RECENT POSTS