Zin in een nieuwe sensatie?


Op zaterdagmiddag 19 september 2020 organiseert de Wilde Boerin een Voelerij op een pompoen-boerderij. Een Voelerij op een pompoen-boerderij is een zintuiglijke reis langs verleidelijke en sensuele pompoenen. Je kunt de pompoen voelen, ruiken, horen, proeven en zien in een reeks van verschillende ervaringen. Met als doel om erachter te komen of lustopwekkend eten kan bijdragen om uit je hoofd en in je lijf te raken.

We zijn welkom op de pompoenboerderij van Chris en Laura Poelen in Groesbeek (bij Nijmegen), waar maar liefst tien verschillende installaties worden gepresenteerd: je kunt op blote voeten door pompoenen wandelen, verschillende soorten en maten voelen, de intieme delen van een pompoen ontdekken en nieuwe smaken proeven terwijl je naar de pompoenteler luistert. Food-designer Ilja Gerrits verzorgt met diverse hapjes de inwendige mens.

Zin om op avontuur te gaan?

Geef je per email op via linette@dewildeboerin.nl of lees hier meer.

Wil je weten hoe de vorige Voelerij verliep?

Vorig jaar organiseerden we ook een Voelerij op een pompoen-boerderij. Op de kwekerij van Chris en Laura Poelen werden levenslustige lui verrast en ondergedompeld in een heus pompoen-paradijs.

Onderstaand een impressie:

Over de Wilde Boerin

De Wilde Boerin maakt een ontdekkingsreis om erachter te komen welke invloed eten op seksuele gezondheid heeft. Hiervoor onderneemt ze allerlei experimenten en rijdt ze Nederland door op zoek naar bijzondere verhalen en connaisseurs van de liefde. Haar ervaringen deelt ze tijdens lezingen, via voelerijen en in blogs op www.dewildeboerin.nl.

RECENT POSTS