Zin in een pompoen-sensatie?

September 10, 2019

 

Op zaterdagmiddag 21 september 2019 organiseert de Wilde Boerin een Pompoen Voelerij voor mensen met trek in het leven. Een Pompoen Voelerij is een zintuiglijke reis langs verleidelijke en sensuele pompoenen. Je kunt de pompoen voelen, ruiken, horen, proeven en zien in een reeks van verschillende ervaringen. Met als doel om erachter te komen of lustopwekkend eten kan bijdragen om uit je hoofd en in je lijf te raken.

 

 We zijn welkom op de pompoenboerderij van Chris en Laura Poelen in Groesbeek (bij Nijmegen), waar maar liefst tien verschillende installaties worden gepresenteerd: je kunt op blote voeten door pompoenen wandelen, verschillende soorten en maten voelen, de intieme delen van een pompoen ontdekken, schilderen met zelfgemaakte pompoenverf en nieuwe smaken proeven terwijl je naar de pompoenteler luistert. Chef-kok Felix Aaldering verzorgt met heerlijke hapjes, uiteraard van pompoen, de inwendige mens.

 

Zin om op avontuur te gaan?

Geef je per email op via linette@dewildeboerin.nl of lees hier meer.

 

 

Wil je weten hoe de vorige Voelerij verliep?

Op 13 juli stond de kers centraal tijdens een Kersen Voelerij. Op het kersen-paradijs van fruitteler Rob Janssen uit Deest werden levenslustige lui verrast met hangende kersen, tweeling kersen (die je van elkaars oren kon eten), een kersendip, geurkaarten en bijzondere verhalen over de kers. Voor de liefhebber was er een heus kersenbad, om helemaal in onder te dompelen. 

 

Onderstaand een impressie:

 

 

De Pompoen Voelerij is de derde uit een reeks van vier die De Wilde Boerin in samenwerking met telers en koks organiseert.

 

 Over de Wilde Boerin

De Wilde Boerin maakt een ontdekkingsreis om erachter te komen welke invloed eten op seksuele gezondheid heeft. Hiervoor onderneemt ze allerlei experimenten en rijdt ze Nederland door op zoek naar bijzondere verhalen en connaisseurs van de liefde. Haar ervaringen deelt ze tijdens lezingen, via voelerijen en in blogs op www.dewildeboerin.nl.

 

 

 

 

 

Please reload

RECENT POSTS

August 17, 2019

July 7, 2019

December 12, 2018

September 7, 2018

February 6, 2018

Please reload