Kersen Voelerij

Op zaterdagmiddag 13 juli 2019 organiseerde de Wilde Boerin een Kersen Voelerij. Wil je uit je hoofd en in je lijf? Of gewoon eens op een andere manier naar eten kijken? Kom dan naar de Voelerij op de kersenboerderij in Deest (bij Nijmegen). Je kunt tijdens deze Voelerij kersen plukken, luisteren naar bijzondere verhalen, proeven met je ogen dicht, elkaar voeren en jezelf - letterlijk - onderdompelen in kersen.

Geef je op via linette@dewildeboerin.nl of lees meer op www.dewildeboerin.nl/voelerijen.

Wil je weten hoe de eerste Voelerij verliep?

Op 15 juni stond de asperge centraal in een try-out van de Voelerij. Twintig foodies gingen het avontuur aan en luisterden naar een verliefde asperge, wroetten in de aarde, hapten naar asperges, dompelden zich onder in een schillenbad of lieten zich verrassen bij de boom met onverwachte vruchten. De eerste Voelerij was wat mij betreft een succes, mede door de fijne samenwerking met aspergekweker Rob Ingenbleek en chef-kok Felix Aaldering.

Onderstaand een impressie:

De Kersen Voelerij is de tweede uit een reeks van vier die de Wilde Boerin in samenwerking met telers en een kok organiseert:

Over de Wilde Boerin

De Wilde Boerin maakt een ontdekkingsreis om erachter te komen welke invloed eten op seksuele gezondheid heeft. Hiervoor onderneemt ze allerlei experimenten en rijdt ze Nederland door op zoek naar bijzondere verhalen en connaisseurs van de liefde. Haar ervaringen deelt ze tijdens lezingen, via voelerijen en in blogs op www.dewildeboerin.nl.

Coverfoto: Joseph Gonzalez, Unsplash

RECENT POSTS