Food Inspiration pakt uit met food & sex


'Vandaag is een wilde droom van mij uitgekomen met het allereerste online magazine over eten & seks. In de afgelopen maanden heb ik als gastredacteur met het redactieteam van Food Inspiration samengewerkt, om professionals uit de horeca en foodservice te inspireren met lustopwekkend eten. Niets was te gek. En we hebben alles uit de kast gehaald: Een zoektocht naar de meest spannende horeca-concepten zoals naakt dineren, rimjob drankjes en Zwitserse melkbaden. Een fotoshoot met Kim Holland die de sensualiteit van de asperge, biet, haver en oester als geen ander weet aan te tonen. Het bekendste vloeibare afrodisiacum onder de loep door food-designer én champagnekenner Annelies Hermsen. En in gesprek met seksuoloog Eveline Stallaart over het culinaire orgasme in restaurant Taiko.'

Lees hier het online magazine over Food & Sex!

p.s. Zet geluid aan voor de video's en muziek uit de food&sex playlist.

Over Food Inspiration Food Inspiration is een online en offline inspiratie-infuus voor foodprofessionals op het gebied van eten, drinken, slapen en gastvrijheid. Door middel van inspirerende verhalen, trends en ontwikkelingen helpen ze foodprofessionals om succesvol te zijn en te blijven innoveren binnen de wereld van service en hospitality. Het online magazine is een van hun producten. Net als de FoodInspirationDayX, waar het idee ontstond om dit magazine te produceren.

Pic: Nina Slagmolen (fotograaf) en Kim Holland (model)

RECENT POSTS